Solkraft Direkt România

Documente panouri solare Bacău - Documentaţie sisteme fotovoltaice Bacău - Dosar prosumator - Servicii pentru Avizul Tehnic de Racordare

documentatie panouri solare bacau

documente sisteme fotovoltaice bacau

documente pentru panouri solare bacau

documentatie panouri fotovoltaice in bacau

aviz tehnic si dosar prosumator bacau
Documentaţie
sisteme fotovoltaice

Specialiștii noștri în sisteme de panouri fotovoltaice și în documente necesare pentru astfel de sisteme se vor ocupa de completarea tuturor cererilor și a documentelor aferente unui astfel de demers.

De asemenea, în cadrul acestor servicii sunt completate și fișele tehnice pentru panourile fotovoltaice și pentru invertorul care urmează a fi montate, dar și elaborarea schiței pentru sistemul fotovoltaic.

Documentația pentru obținerea Avizului Tehnic de Racordare este una stufoasă și poate pune probleme pentru persoanele care nu au experiență.

Prin intermediul serviciilor oferite de Solkraft Direkt România, în cel mai scurt timp întreaga birocrație aferentă completării și depunerii documentației AC, ATR sau a dosarului prosumator va fi rezolvată.

Avantajele unui prosumator

Dacă vrei să fii prosumator, trebuie să faci o investiție inițială astfel încât să îți instalezi sistemul de producere a energiei regenerative, indiferent de tipul lui, dar pe viitor, aceasta se va amortiza și te vei bucura de numeroase avantaje.

Independență energetică

Îți produci singur mare parte din energia de care ai nevoie și poți face bani din surplusul de energie.

Monitorizarea consumului

Știi exact câtă energie consumi și pe ce anume astfel încât să poți face anumite modificări pentru economie.

Autonomie

Vei deveni autonom deoarece nu depinzi doar de marii producatori de energie electrică.

Devino prosumator
energie solară

Prosumator: producător + consumator. Un prosumator este o persoană fizică sau juridică care este racordată la rețeaua electrică dar nu doar drept consumator, ci și că producător de energie din surse regenerabile.

Avantajele producției de energie solară sunt multiple, atât prin prisma impactului nepoluant asupra mediului înconjurător, cât și a economiilor la factura de energie electrică.

Astfel, pe durata amortizării investiției inițiale, economiile la factura de energie electrică sunt importante, iar la finalul acestei perioade costurile cu producția de energie sunt eliminate, prosumatorul regăsindu-se chiar în situația de a încasa bani pentru excedentul de energie electrică produs și injectat în rețea.

În plus, montarea de panouri fotovoltaice contribuie și la creșterea valorii de piață a imobilului unde ele au fost montate.