Solkraft Direkt România

Montaj panouri solare Bacău - Instalare sisteme fotovoltaice Bacău - Montaj panouri fotovoltaice Bacău - Soluții simple și inovatoare

montaj panouri solare bacau

instalare sisteme fotovoltaice bacau

montaj panouri fotovoltaice bacau

instalare panouri fotovoltaice in bacau

montare si instalari panouri fotovoltaice bacau
Instalare şi montaj
panouri fotovoltaice

Un sistem fotovoltaic este compus din unul sau mai multe panouri solare care, în combinație cu un invertor și alte elemente, folosesc energia soarelui pentru a genera electricitate.

Panourile solare au dimensiuni diferite, de la cele care pot fi instalate pe acoperișuri sau cele portabile până la cele masive, folosite în parcurile fotovoltaice.

Panourilor fotovoltaice se pot monta pe orice tip de acoperiș, dar pentru a avea randament maxim, ar fi nevoie de un unghi de înclinare de 30° și să fie orientate către sud, est sau vest.

Energia solară este captată de acestea și transformată în curent electric, printr-un proces denumit efect fotovoltaic. Fiecare panou solar va produce o cantitate de energie și poate fi conectat cu alte panouri, pentru o eficiență crescută.

În ceea ce privește puterea panoului, aceasta trebuie aleasă în funcție de câtă energie dorești sau de câtă ai nevoie să produci.

Avantajele sistemelor fotovoltaice

Energia solară este nepoluantă și economică astfel, a apărut un mare interes pentru panourile solare care transformă o sursă de energie regenerabilă, soarele, în energie care poate fi folosită pentru diverse scopuri precum alimentarea unor clădiri rezidențiale sau a unor sisteme care pot fi controlate de la distanță.

Disponibilitate

Energia solară este o sursă extrem de rentabilă. Soarele răsare și apune în fiecare zi. Oriunde în lume știm exact când va răsări. Acest lucru face energia solară o sursă de energie inepuizabilă.

Eficiență

Energia solară oferă securitate energetică. Cel mai mare avantaj este că nimeni nu va avea dreptul să pună o „taxă”, astfel sursa de alimentarea a panourilor solare nu poate fi cumpărată sau monopolizată.

Independență

Energia solară oferă independența energetică. Veți avea o sursă independentă de energie electrică. Instalarea panourilor fotovoltaice va reduce considerabil costurile energiei.

Montaj panouri solare

Panourile solare sunt cu siguranță o opțiune demnă de luat în calcul atunci când vine vorba de a face un pas spre viitor, optând pentru energie verde.

Fixarea suporților

Întotdeauna ne asigurăm că panourile solare vor sta bine fixate pe suporturi special concepute.

Instalarea panourilor

Panourile solare vor fi montate pe structuri speciale și vor fi fixate cu șuruburi și piulițe pentru o bună rezistență în timp.

Cablaj și conectare

Se va realiza instalația electrică, se vor folosi echipamente profesionale pentru stocarea și distribuția energiei solare.

Solkraft Direkt România

O instalație de panouri fotovoltaice presupune traversarea unor etape specifice. Ne numărăm printre acele firme de panouri fotovoltaice care adaptează aceste etape la specificul locației. Suntem reprezentanți ai firmei cu același profil de activitate, Solkfrat Direkt Suedia. Astfel garantăm execuția corectă și eficientă a lucrărilor.

Personal calificat

Lucrăm doar cu personal specializat, cu o vastă experiență în domeniu. Toți membrii echipei noastre dețin certificările necesare pentru instalarea eficientă a sistemelor.

Tehnologie nouă

La noi beneficiați de cele mai noi tehnologii în materie de sisteme fotovoltaice. Instalăm și comercializăm sisteme importate din Suedia.

Consultanță

Oferim clienților noștri cele mai bune soluții pentru un randament crescut. Vă ajutăm în alegerea corectă a echipamentelor si a panourilor fotovoltaice.

Soluții simple și inovatoare
Sisteme fotovoltaice

Solkraft Direkt România oferă servicii complete de instalare a panourilor fotovoltaice. În funcție de cerințele dumneavoastră și de locație vă punem la dispoziție cea mai bună ofertă.

Instălăm panouri fotovoltaice atât pentru persoane fizice cât și pentru companii.

Suntem deschiși în realizarea oricărui proiect. Datorită experienței acumulate de-a lungul timpului, putem să satisfacem printre cele mai exigente cerințe.

Transformăm energia în servicii și oferim o gamă largă de soluții pe care clienții le pot folosi pentru a-și îmbunătăți birourile, orașele, casele și viața.

Ne propunem să aducem această posibilitate tuturor, stimulând oportunitățile de conectare, colaborare și inovare. Conectăm oamenii, ecosistemele urbane și sectoarele de afaceri.