Solkraft Direkt România

Panouri solare Bacău - Sisteme fotovoltaice Bacău proiecte rezidențiale și comerciale - Panouri fotovoltaice companii & firme sectorul industrial și comercial

sisteme fotovoltaice bacau

panouri solare firme bacau

panouri solare pentru companii bacau

panouri fotovoltaice companii din bacau

sisteme solare rezidentiale si comerciale bacau
Soluții rezidențiale
sisteme fotovoltaice

Această soluție reprezintă un sistem fotovoltaic conectat la rețeaua electrică publică, în care energia electrică produsă nu se stochează ci se utilizează în rețeaua proprie iar surplusul de energie produs se livrează spre rețeaua electrică publică.

Sistemele fotovoltaice conectate la rețea sunt produse ușor de instalat și fiind formate din panouri fotovoltaice și invertoare “on grid”.

Sistemele rezidențiale precum cel la care ne referim, se diferențiază de cele comerciale prin puterea instalată, aceasta fiind mai mică de 27kW.

Este de preferat ca utilizatorii unui astfel de sistem să consume cât mai mult din energia produsă de panourile fotovoltace în momentul în care aceasta se produc deoarece valoarea ce o primim din vânzarea surplusului de energie injectat în rețea este aproximativ jumatate din cât plătim atunci când consumăm din rețeaua publică.

Sisteme fotovoltaice sub 27kW

Utilizatorii unui sistem fotovoltaic conectat la rețea cu putere mai mică de 27kW se numesc prosumatori. Denumirea vine de la faptul că utilizatorii nu doar consumă din rețeaua electrică ci și produc energie și o livrează în rețea, contra cost, în baza unui contract de vânzare – cumpărare cu furnizorul lor de energie electrică. Sistemul este potrivit pentru orice locuință conectată la rețeaua electrică publică.

Locuințe sau pensiuni

Acest sistem se utilizează pentru imobilele care au consumatori permanenți ziua. De exemplu, o piscină sau un sistem de ventilație este un consumator ideal pentru un astfel de sistem fotovoltaic.

Încălzirea apei menajere

Sistemul poate fi programat pentru alimentarea anumitor electrocasnice atunci când producția este peste o anumită valoare sau în momentele în care producem mai multă energie.

Societăți comerciale mici

Atunci când avem un consum de energie constant (calculatoare, iluminat, etc). De exemplu, o societate care are calculatoare și de corpuri de iluminat și funcționează la un anumit interval de timp pe zi.

Soluții comerciale
Sisteme fotovoltaice

Un sistem de panouri fotovoltaice solare poate fi o investiție excelentă pentru o afacere, deoarece reduce costurile de energie și poate crește performanța afacerii.

Oferim soluții alternative de energie electrică companiilor care doresc un control mai bun asupra costurilor din activitatea zilnică.

Suntem experți în implementarea sistemelor de panouri fovotoltaice comerciale și punem la dispoziția afacerilor un serviciu complet de consultanță, proiectare, furnizare, montaj și întreținere.

Participăm la dezvoltarea firmelor din România prin sisteme fotovoltaice instalate în aplicații industriale.

Ajutăm beneficiari să implementeze sisteme panouri fotovoltaice în secțiile de producție, precum și afaceri locale.

Sisteme fotovoltaice complete

Alege să alimentezi casa cu propria energie electrică produsă de un sistem fotovoltaic bine dimensionat și bucură-te de avantajele acestuia, reducând considerabil factura și nivelul dioxidului de carbon din atmosferă.

Birouri și instituții

Comercializăm și instalăm sisteme fotovoltaice pentru birouri și instituții configurate în funcție de consum.

Industrie și produție

Sistemele de panouri fotovoltaice te vor ajuta la reducerea consumului de energie si optimizarea acestuia.

HoReCa și retail

Instalăm panouri fotovoltaice dedicate cerințelor de consum pentru domeniile horeca si retail.

Sisteme fotovoltaice Off-Grid
Consultanță și proiectare

Sistemele fotovoltaice off-grid reprezintă soluția ideală pentru reședințele care nu sunt conectate la rețeaua publică de energie. Sistemul este configurat în funcție de necesitățile beneficiarului.

Aceste necesități de consum sunt urmarea directă a dotărilor fiecărei reșendințe.

Elementele de producție vor funcționa, prin intermediul regulatoarelor de încărcare, tancul de acumulatori (bateriile). Din acest tanc după caz invertorul va prelua și transforma curentul continuu în curent alternativ.

Pentru aceste sisteme fotovoltaice este nevoie de o anumită disciplină în ce privește consumurile zilnice astfel încât energia medie zilnică produsă de panourile solare să acopere necesarul de consum.